De bedste kanelsnegle

Sådan gør du

Hæld mel, sukker, salt og kardemomme i en stor skål. Tilsæt margarinen samt opløs gæren og kom gæren i blandingen også.

Varm mælken op til den er fingervarm (ca. 37°C). Hæld mælken i skålen med de andre ingredienser Rør godt rundt indtil du har en fast og smidig dej, som slipper skålens kanter.

Lad dejen hæve under plastfolie eller et låg indtil dejen er hævet til dobbelt størrelse. Når dejen har hævet færdig, skal de have en flot og blank overflade.

Rør dejen et par omgange mere og kom derefter mel på dit køkkenbord. Ælt dejen lidt. Del dejen i to stykker og lad de to dejstykker hvile et par minutter. I mellemtiden blandes alle ingredienserne til remoncen i en gryde over svag varme.

Rul dejstykkerne ud til en stor rektangel (ca. 25×50 cm). Kom halvdelen af remoncen på hver af stykkerne og smør godt ud. Rul dejen sammen og skær den i skiver – de skal være ca. 2 cm brede. Det burde gerne svare til 24 skiver.

Placer sneglene på en bageplade med bagepapir og lad dem efterhæve i ca. 30 minutter. I mellemtiden tændes ovnen på 250°C.

Tryk forsigtigt på en af sneglene. Hæver dejen hurtigt igen, at sneglene klar til at komme i ovnen. Pensel sneglene med æg og drys med perlesukker.

Bag sneglene i ovnen i ca. 5-8 minutter. Tag kanelsneglene ud af ovnen og lad dem køle af.