Pizza med salami og pesto

Sådan gør du

 

Sæt ovnen på 225°C. Smuldr gæren og kom den i lunkent vand (37°C) og rør indtil gæren er opløst.

Tilsæt resten af vandet, Oma Flydende, salt og det meste af melet. Gem ½dl af melen til når dejen skal foldes ud. Ælt dejen blank og glat og lad den trække i ca. 15 minutter.

I mellemtiden forberedes tomatsaucen. Kog de flåede tomater, hvidløg, chilisauce, vand, salt og peber. Lad saucen simre i ca. 10 minutter.

Skær mozzarellaen i ca. 1 cm tykke skiver. Skræl og skær løget i tynde ringe.

Fordel dejen i fire stykker og form til boller. Rul dem tynde og runde med en kagerulle, ca. 25 cm i diameter. Kom dejen på bageplader, start evt. med to.

Fordel tomatblandingen, salami, løg og mozzarella på pizzaen. Hæld pesto over og bag pizzaerne i ovnen i ca. 10 minutter eller indtil de har fået en flot gylden farve.