Vegetarisk taco-gratin

Sådan gør du

Kom Oma Flydende på en varm pande og steg løgene i ca. 8 minutter indtil de får farve. Rør i løgene med jævne mellemrum.

Tilsæt røget chilipulver, hvidløg, spidskommen og peber og steg videre i et par minutter.

Tilsæt courgetterne og peberfrugt, rør godt rundt og sørg for at grøntsagerne blandes godt med løgene og krydderierne. Tilsæt derefter flåede tomater, bønnerne, balsamicoeddiken, persille, oregano, vand og grøntsagsbouillon.

Lad saucen koge op og sænk derefter varmen og lad den simre i 20 minutter indtil grøntsagerne er blevet bløde. Rør med jævne mellemrum. Krydr saucen med salt og peber.

Tænd ovnen på 200°C. Hæld saucen i et dybt ildfast fad og fordel nachos og revet ost på toppen. Bag retten i ovnen i 10 minutter.

Servér gratinen med det tilbehør, du bedst kan lide. Vi anbefaler guacamole, tomatsalsa og creme fraiche.