OMA produkter

Siden 1909 har OMA fulgt med i danskernes vaner i køkkenet og gennem alle årene haft fokus på at tilpasse og udvikle produkter, der passer til den måde danskerne laver god mad. Altid med udgangspunkt i den gode OMA kvalitet og med fokus på at opnå det bedste resultat i køkkenet. OMA – god smag siden 1909

OMA Bage

OMA Bage er især velegnet, når du bager kager og brød og vil opnå det bedste og sprødeste resultat. Margarinen OMA Bage har en blød konsistens, der gør det nemmere at røre, smuldre og ælte.

Godt råd: Brug OMA Bage ved den rette temperatur

OMA Bage kan bruges til alle typer af brød og kager, men du opnår de bedste resultater, hvis margarinen har den rette temperatur. Til brød og skærekager bør margarinen være 18-22 ◦C, når du arbejder med den, mens temperaturen til småkager, mørdej og tærter bør være 10-12 ◦C.

Husk at opbevare OMA Bage i køleskabet efter åbning.

Ingredienser:
Vegetabilske olier (palme*, raps), vand, valle (fra MÆLK), salt (1,1 %), emulgatorer (SOJALECITHIN, mono- og diglycerider af vegetabilske fedtsyrer), surhedsregulerende middel (citronsyre), aroma, vitamin A.

Energifordeling:
Oma_bage_wrap_skema

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Opskrift tips!
Rabarber Crumble