OMA produkter

Siden 1909 har OMA fulgt med i danskernes vaner i køkkenet og gennem alle årene haft fokus på at tilpasse og udvikle produkter, der passer til den måde danskerne laver god mad. Altid med udgangspunkt i den gode OMA kvalitet og med fokus på at opnå det bedste resultat i køkkenet. OMA – god smag siden 1909

OMA til Madlavning 4%

OMA til Madlavning indeholder kun 4% fedt – uden at det går ud over den gode og runde smag. Du kan bruge OMA til Madlavning som et alternativ til fløde i alle varme retter. Her jævner og holder den sammen på tingene, så maden ikke skiller.

OMA til Madlavning er nemt at arbejde med, når du laver gryderetter, sammenkogte retter, sovser og anden god mad, hvor der skal jævning og god smag til. Uden at fedtprocenten bliver for høj.

Ingredienser:
Vand, lavlaktose SKUMMETMÆLK, KÆRNEMÆLK, vegetabilske olier (palme* og raps), fortykningsmiddel (modificeret stivelse), stabilisatorer (xanthangummi, methylcellulose), emulgator (polysorbat 60), aroma (MÆLK), farvestof (carotener).

Næringsindhold pr. 100 g
Oma_4_skema

Opskrift tips!
Fiskefrikadeller med grønt og persille sauce