MARCIPANTREKANTER

Sådan gør du

Bland mel og sukker og hak OMA Bagemargarine i. Smuldr dejen med fingrene, til konsistensen er som revet ost. Tilsæt ægget for at samle dejen og ælt dejen til den er ensartet og glat. Form dejen til en kugle. Pak dejen i film og læg den i køleskabet i 1⁄2 time. Nu har du en mørdej.

Rul dejen tyndt ud mellem 2 stykker bagepapir til et rektangel der er 10 cm på den korte led. Rul marcipanen til en lang stang og læg den oven på mørdejen. Fold mørdejen omkring marcipanen og skær pølsen med skrå snit i trekantede stykker. Sæt dem på en bageplade med bagepapir og bag dem ca. 10 min. i en 200 °C forvarmet ovn (varmluft 180 °C).
Når kagerne er kolde kan du dyppe enderne i smeltet chokolade og lægge på et stykke bagepapir til chokoladen er stiv.