Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Oma Bage

Oma Bage

OMA Bage er især velegnet, når du bager kager og brød og vil opnå det bedste og sprødeste resultat. Margarinen OMA Bage har en blød konsistens, der gør det nemmere at røre, smuldre og ælte.

Godt råd: Brug OMA Bage ved den rette temperatur

OMA Bage kan bruges til alle typer af brød og kager, men du opnår de bedste resultater, hvis margarinen har den rette temperatur. Til brød og skærekager bør margarinen være 18-22 ◦C, når du arbejder med den, mens temperaturen til småkager, mørdej og tærter bør være 10-12 ◦C.

Husk at opbevare OMA Bage i køleskabet efter åbning.

  • Næringsindhold

    Energifordeling:

       Per 100 g  per portion (10 ml) %*per (10 g) 
     Energi  2790 kj / 680 kcal  279 kj / 68 kcal  3%
     Fedt  75 g   7,5 g  11%
     Heraf mættet  32 g   3,2 g  16%
     Kulhydrat  < 0,5 g  < 0,5 g  < 1%
     Heraf sukkerarter  < 0,5 g < 0,5 g < 1%
     Protein < 0,5 g < 0,5 g < 1%
     Salt  1,1 g  0,11 g  2%
     Vitamin A  840 µg (105%)**  84 µg   

     

    *% af referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kj/2000 kcal).

    Indeholder 50 portiener.

    ** af anbefalet daglig tilførsel.

    Opskrift tips!

    Rabarber Crumble

Ingredienser:

Vegetabilske olier (palme*, raps), vand, valle (fra MÆLK), salt (1,1 %), emulgatorer (SOJALECITHIN, mono- og diglycerider af vegetabilske fedtsyrer), surhedsregulerende middel (citronsyre), aroma, vitamin A.