OMA Bage er især velegnet, når du bager kager og brød og vil opnå det bedste og sprødeste resultat. Margarinen OMA Bage har en blød konsistens, der gør det nemmere at røre, smuldre og ælte.
Godt råd: Brug OMA Bage ved den rette temperatur
OMA Bage kan bruges til alle typer af brød og kager, men du opnår de bedste resultater, hvis margarinen har den rette temperatur. Til brød og skærekager bør margarinen være 18-22 ◦C, når du arbejder med den, mens temperaturen til småkager, mørdej og tærter bør være 10-12 ◦C.
Husk at opbevare OMA Bage i køleskabet efter åbning.
Næringsindhold
Energifordeling:
Per 100 g per portion (10 ml) %*per (10 g) Energi 2790 kj / 680 kcal 279 kj / 68 kcal 3% Fedt 75 g 7,5 g 11% Heraf mættet 32 g 3,2 g 16% Kulhydrat < 0,5 g < 0,5 g < 1% Heraf sukkerarter < 0,5 g < 0,5 g < 1% Protein < 0,5 g < 0,5 g < 1% Salt 1,1 g 0,11 g 2% Vitamin A 840 µg (105%)** 84 µg *% af referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kj/2000 kcal).
Indeholder 50 portiener.
** af anbefalet daglig tilførsel.
Opskrift tips!
Ingredienser:
Vegetabilske olier (palme*, raps), vand, valle (fra MÆLK), salt (1,1 %), emulgatorer (SOJALECITHIN, mono- og diglycerider af vegetabilske fedtsyrer), surhedsregulerende middel (citronsyre), aroma, vitamin A.