OMA til Madlavning indeholder kun 4% fedt – uden at det går ud over den gode og runde smag. Du kan bruge OMA til Madlavning som et alternativ til fløde i alle varme retter. Her jævner og holder den sammen på tingene, så maden ikke skiller.
OMA til Madlavning er nemt at arbejde med, når du laver gryderetter, sammenkogte retter, sovser og anden god mad, hvor der skal jævning og god smag til. Uden at fedtprocenten bliver for høj.
Næringsindhold
Per 50 ml per portion (50 ml) %*per (50 ml) Energi 236 kj / 57 kcal 118 kj / 28 kcal 1% Fedt 4,0 g 2,0 g 3% Heraf mættet 1,3 g 0,7 g 3% Kulhydrat 3,8 g 1,6 g < 1% Heraf sukkerarter 1,6 g 0,8 g < 1% Protein 1,1 g 0,6 g 1% Salt 0,05 g 0,025 g < 1% Vitamin A 840 µg (105%)** 84 µg *% af referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kj/2000 kcal).
Indeholder 50 portiener.
Opskrift tips!
Ingredienser
Vand, lavlaktose SKUMMETMÆLK, KÆRNEMÆLK, vegetabilske olier (palme* og raps), fortykningsmiddel (modificeret stivelse), stabilisatorer (xanthangummi, methylcellulose), emulgator (polysorbat 60), aroma (MÆLK), farvestof (carotener).