use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Oma Bage

Oma Bage

OMA Bage er især velegnet, når du bager kager og brød og vil opnå det bedste og sprødeste resultat. Margarinen OMA Bage har en blød konsistens, der gør det nemmere at røre, smuldre og ælte.

Godt råd: Brug OMA Bage ved den rette temperatur

OMA Bage kan bruges til alle typer af brød og kager, men du opnår de bedste resultater, hvis margarinen har den rette temperatur. Til brød og skærekager bør margarinen være 18-22 ◦C, når du arbejder med den, mens temperaturen til småkager, mørdej og tærter bør være 10-12 ◦C.

Husk at opbevare OMA Bage i køleskabet efter åbning.

Oma Bage

Ingredienser:

Vegetabilske olier (palme*, raps), vand, valle (fra MÆLK), salt (1,1 %), emulgatorer (SOJALECITHIN, mono- og diglycerider af vegetabilske fedtsyrer), surhedsregulerende middel (citronsyre), aroma, vitamin A.