OMA Bage er især velegnet, når du bager kager og brød og vil opnå det bedste og sprødeste resultat. Margarinen OMA Bage har en blød konsistens, der gør det nemmere at røre, smuldre og ælte.
Godt råd: Brug OMA Bage ved den rette temperatur
OMA Bage kan bruges til alle typer af brød og kager, men du opnår de bedste resultater, hvis margarinen har den rette temperatur. Til brød og skærekager bør margarinen være 18-22 ◦C, når du arbejder med den, mens temperaturen til småkager, mørdej og tærter bør være 10-12 ◦C.
Husk at opbevare OMA Bage i køleskabet efter åbning.
Næringsindhold
Ingredienser:
Vegetabilske olier (palme*, raps), vand, valle (fra MÆLK), salt (1,1 %), emulgatorer (SOJALECITHIN, mono- og diglycerider af vegetabilske fedtsyrer), surhedsregulerende middel (citronsyre), aroma, vitamin A.