use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Oma til Madlavning 4%

Oma Madlavning 4%

OMA til Madlavning indeholder kun 4% fedt – uden at det går ud over den gode og runde smag. Du kan bruge OMA til Madlavning som et alternativ til fløde i alle varme retter. Her jævner og holder den sammen på tingene, så maden ikke skiller.

OMA til Madlavning er nemt at arbejde med, når du laver gryderetter, sammenkogte retter, sovser og anden god mad, hvor der skal jævning og god smag til. Uden at fedtprocenten bliver for høj.

Oma Madlavning 4%

Ingredienser

Vand, lavlaktose SKUMMETMÆLK, KÆRNEMÆLK, vegetabilske olier (palme* og raps), fortykningsmiddel (modificeret stivelse), stabilisatorer (xanthangummi, methylcellulose), emulgator (polysorbat 60), aroma (MÆLK), farvestof (carotener).