Crunchy tærte med pekanødder
Denne lækre tærte med pekannødder har en crunchy smag fra muscovadosukker. Sammen med pisket Cremefine er denne dessert svær at sige nej til.
Tid til madlavning
Tid til forberedelse
Portioner8

Ingredienser
- 125 g OMA Flydende
- 3 dl hvedemel
- 1 knsp. Salt
- 3 spsk. koldt vand
- 125 g OMA Flydende
- 3 dl lys sirup
- 1½ dl lys muscovadosukker
- 2 spsk. hvedemel
- ½ tsk. salt
- 2 æg, piskede
- 200 g hakkede pekannødder
- 15 hele pekannødder
- 1 fl. Cremefine 19% eller Cremefine 31%
Energy (kcal) | 0 kcal |
Energy (kJ) | 0 kJ |
Protein (g) | 0.0 g |
Carbohydrate incl. fibre (g) | 0.0 g |
Carbohydrate excl. fibre (g) | 0.0 g |
Sugar (g) | 0.0 g |
Fibre (g) | 0.0 g |
Fat (g) | 0.0 g |
Saturated fat (g) | 0.0 g |
Unsaturated fat (g) | 0.0 g |
Monounsaturated fat (g) | 0.0 g |
Polyunsaturated fat (g) | 0.0 g |
Trans fat (g) | 0.0 g |
Cholesterol (mg) | 0 mg |
Sodium (mg) | 0 mg |
Salt (g) | 0.00 g |
Vitamin A (IU) | 0 IU |
Vitamin C (mg) | 0.0 mg |
Calcium (mg) | 0 mg |
Iron (mg) | 0.00 mg |
Potassium (mg) | 0 mg |
Instruktioner
- Tænd ovnen på 175°C.
- Bland OMA, hvedemel, salt og vand i en foodprocessor indtil du har en pæn og jævn dej. Kom dejen i en tærteform og lad dejen køle af i mindst 30 minutter.
- Kom tærten i ovnen i ca. 10 minutter.
- Kom OMA, sirup, sukker, hvedemel og salt i en gryde. Lad blandingen simre i et par minutter. Fjern gryden fra varmen og tilsæt de hakkede pekannødder og de piskede æg.
- Kom fyldet i tærten og top med de hele pekannødder. Bag tærten i ca. 40 minutter.
- Server tærten med pisket Cremefine.