use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Kyllinggryde med sennep og estragon

Denne lækre kyllingegryde har den dejligste smag fra sennep og estragon. Sammen med hvidvinen får denne opskrift en fantastisk og fyldig smag. Vi elsker denne ret – især i efteråret.
  • 25 minutter
  • Portioner4
recipe image Kyllinggryde med sennep og estragon

Ingredienser

  • 1 spsk. OMA Flydende
  • 1 skalotteløg, finthakket
  • 2 fed hvidløg
  • 400 g kyllingefileter, skåret i strimler
  • 150 g svampe
  • 2 spsk. sennep
  • 5 dl Cremefine 7%, 15% eller 38%
  • 1 dl hvidvin
  • 3 spsk. kyllingefond
  • 1 bdt. estragon, friskhakket
  • 1 spsk. hvidvinseddike
  • Sort peber
Tilbehør:
  • 4 portioner kogt ris

      Instruktioner

      1. Kom OMA Flydende på varm stegepande. Kom løg og hvidløg på og steg i et par minutter.
      2. Tilføj kylling og svampe.
      3. Tilsæt sennep, Cremefine, hvidvin og kyllingefond.
      4. Lad retten simre i 10 minutter.
      5. Tilsæt estragon og smag til med hvidvinseddike og peber.
      6. Server retten med kogte ris.