use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Italiensk lasagne

Denne opskrift på lasagne er lavet med kødsauce, men denne opskrift kan sagtens erstattes med en lækker grøntsagssauce. Her behøver du blot at erstatte kødet med lækre grønsager som bønner, svampe og courgette. Hvis du ønsker at lave lasagnen vegetarisk, så glem ikke at erstatte bouillonen med en grøntsags bouillon.
  • 1 time
  • Portioner6
recipe image Italiensk lasagne

Ingredienser

  • 1 pakke lasagneplader
  • 1 pose revet ost (150-200 g)
  • 2 spsk.OMA Flydende
  • 500 g hakket oksekød
  • 2 gyldne løg, hakkede
  • 3 fed hvidløg, presset
  • 4 gulerødder, grofthakket
  • 4 selleri, grofthakket
  • 1 spsk. tomatpuré
  • 400 g flåede tomater
  • 1 dl vand
  • 1 terning oksebouillon
  • Salt og peber
Bechamel sauce:
  • 1 spsk. OMA Flydende
  • 2 spsk. hvedemel
  • 5 dl mælk
  • 1 dl revet ost
  • 1 knsp. revet muskatnød

      Instruktioner

      1. Kom OMA Flydendde på en stegepande og kom hakket oksekød på panden. Brun kødet sammen med de gyldne løg.
      2. Tilsæt de resterende ingredienser og lad saucen simre i ca. 10 minutter.
      3. Varm OMA Flydende op i en anden gryde og tilføj melet. Derefter tilsættes mælk og der røres i saucen konstant, så der ikke kommer klumper i saucen. Tilsæt osten og rør godt rundt. Smag til med salt og peber.
      4. Sæt ovnen til 200°C. Tag et dybt ildfast fag og dæk bunden til med kødsovs. Kom bechamelsauce og lasagneplader ovenpå. Fortsæt sådan og afslut med et lag bechamelsauce. Kom den revet ost ovenpå til sidst og bag lasagnen i 20-30 minutter til den har fået en flot og gylden farve.