Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Vegetarisk taco-gratin

Denne vegetariske taco-gratin har en fantastisk smag af grøntsager, bønner og mexikanske krydderier. Server retten med det tacotilbehør, som du bedst kan lide for eksempel guacamole og creme fraiche.
  • Tid til madlavning
  • Tid til forberedelse
  • Portioner4
recipe image Vegetarisk taco-gratin

Ingredienser

  • 2 spsk. Becel Flydende
  • 2 spsk. alm. løg, grofthakket
  • 2 spsk. røget chilipulver (chipotle)
  • 3 fed hvidløg, finhakket
  • 3 tsk. spidskommen
  • 2 knsp. Sort peber
  • 2 courgette
  • 1 grøn peber, skåret i tern
  • 400 g flåede tomater
  • 400 g blandede bønner
  • 2 spsk. balsamicoeddike
  • 3 spsk. friskhakket persille
  • 2 spsk. tørret oregano
  • ½ dl vand
  • 1 terning grøntsagsbouillon
  • 2 dl revet ost
  • 1 pose nachos chips
  • Lidt Salt
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

Instruktioner

  1. Kom Becel Flydende på en varm pande og steg løgene i ca. 8 minutter indtil de får farve. Rør i løgene med jævne mellemrum
  2. Tilsæt røget chilipulver, hvidløg, spidskommen og peber og steg videre i et par minutter.
  3. Tilsæt courgetterne og peberfrugt, rør godt rundt og sørg for at grøntsagerne blandes godt med løgene og krydderierne. Tilsæt derefter flåede tomater, bønnerne, balsamicoeddiken, persille, oregano, vand og grøntsagsbouillon.
  4. Lad saucen koge op og sænk derefter varmen og lad den simre i 20 minutter indtil grøntsagerne er blevet bløde. Rør med jævne mellemrum. Krydr saucen med salt og peber.
  5. Tænd ovnen på 200°C. Hæld saucen i et dybt ildfast fad og fordel nachos og revet ost på toppen. Bag retten i ovnen i 10 minutter.
  6. Servér gratinen med det tilbehør, du bedst kan lide. Vi anbefaler guacamole, tomatsalsa og creme fraiche.